Lite om allt som händer

Det är väääldigt mkt som händer mig detta året, och allt är helt fantastiskt roligt! :-)
 
Martini har haft en ganska snabb åldring det senaste året men nu verkar det som att det har avstannat. Jag tog honom till underbara Sussie på www.probonok9.com för behandlin av hans muskler och onda kropp. Han var väldigt stel på vissa delar men behandlingen hade så stor effekt på honom att efter bara 2 tillfällen så har han blivit så mkt mjukare och finare i kroppen! :-) På Onsdag ska även veterinären kolla på hans tänder och förhoppningsvis dra ut en tand plus rengöra alla andra, det kostar att ens älsklingar ska få vara friska men det är det värt.
 
Nu har jag även lyckats bli vikarie på en grundskola och där har jag jobbat rätt mycket det sista så då har jag råd att ge mina hundar det dom behöver.
 
Vi renoverar vårt hus för fullt, hallen och sovrummet är helt klara samt att nu har vi börjat på badrummet, ska bli så skönt att bli av med de hemska orange väggarna och träpanelstaket med 70-talsinredning. Det ska bli nytt ljust och fräsht.
 
Sen har vi ju dagen med stort D, mitt och Johans bröllop! Vigselplats & festlokal är bestämt, tärnklänningar är beställda och min klänning ska börjas sys upp snart av min sömmerska så jag får den precis som jag vill ha den. Tema är bestämt, tårta är bokat och middagen har börjat planeras. Detta är så himla kul planering och jag ska idag in till herrljunga för att prata med några florister om blommor och dekorationer.
 
Sen är det en massa kul pågång med mina underbara hundvänner här i Herrljunga, kommer bli ett underbart år!
 
Hur är då läget med våra övriga 4 hundar? Jodå, flocken fungerar utmärkt nu och jag älskar dem alla. Så värst mkt träning har det inte blivit av ännu men nu när våren äntligen är här ska det bli ändring på det, Meeko ska börja tränas på riktigt, Z likaså, Sprite och Belliz ska komma i form och jag ska äntligen ta tag i mina kontaktfältsproblem med Sprite.
 
 
Sumering av detta inlägget blir alltså, jag mår jävligt bra just nu och detta kommer bli ett helt underbart år!! <3
 
Fina Martini för någon sommar sedan<3
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0