Vad vill jag göra??

Jag vet verkligen inte vad jag vill och inte vill när det gäller mina hundar. Eller så vill jag nog alldeles för mycket och klarar inte riktigt av att sålla bort. Jag ska hålla igång Martini så länge han tycker det är kul och är tillräckligt fräsh för att jobba. Tequila ska jag köra på med agility och se hur bra vi kan bli, måste låta det ta tid. Hon är som hon är och jag lär mig massor på det, även om jag ofta undrar vfr just jag skulle få en så mjuk hund, tror verkligen hon gör nytta för mitt tålamod. Sen ska jag försöka träna vidare på vallning med henne, vore så himla kul att träna upp en sheltie till duktig vallare, får hoppas att hon har kvalité för det bara. Dom 2 hundarna är jag helt 100% säker på vad som gäller och vad jag vill.
 
Sen har vi Sprite, underbara "lilla" Sprite. Han har jag verkligen haft i perioder, mamma köpte honom till mig som agilityhund, fick en jädrans massa motgångar och han är redan 5 år men kan eg bara agility och drag. Jag hade älskat att lyckas med honom i agility, att tävla upp en enögd hund till klass 3 hade varit enormt roligt, men kan inte sluta tänka på att han aldrig kan gå riktigt så långt som jag hellst hade velat, han kommer alltid att ha ett handikapp.
 
Som det ser ut idag är det inte för mycket med 2 tävlingshundar och 1 pensionär, men jag vill köra mer drag än jag gör idag, och allra helst mer en polarras. Har länge varit inne på att jag vill ha Grönlandshund men vet inte om det passar mig eg, dom är större än SH (Sibieran Husky), långsammare och mer tuffa i psyket. Är det den typen av hund jag vill ha med mina småhundar och vill jag köra lugnt men långt när jag kör drag? Nu tror jag mer på att en SH skulle passa mig bättre men har diskuterat rasen med några SH ägare och de trivs bäst flera, är svåra/omöjliga att ha lösa på promenader och kan bli krångel med bo ute eller inne.. Så jag vet verkligen inte..
 
Sen har jag ju varit inne på BC flera gånger om också, men vill jag ha en ras där jag känner mig pressad att valla tillräckligt ofta, chansa på att det går att dra med den och ha en till agilityhund att träna med?
 
Förvirrar mig själv, vet inte vad jag vill. Tror det börjar krypa fram en lätt huvudvärk nu oxå, blä!

Tequila 3 år!

Har visst inte huvudet med mig, lilla skruttan fyllde 3 år igår!! :-) Härliga lilla busunge, en riktig utmaning för mig men älskar henne sååå mkt!<3
 
Lite bilder på sötnosen :-)
 
Avslutar med bild på systrarna bus :-)

Ensam hemma

Så tomt i lägenheten när johan inte är hemma, han är på avslutning för ledarskapsutbildningen han har gått via jobbet, kommer hem igen på fredag. Eftersom jag blivit sjukskriven 1 vecka pga mig rygg så är jag mest bara hemma och letar jobb och försöker få tiden att gå, det är fruktansvärt ensamt! Eftersom jag har en rejäl uppförsbacke med psyket just nu pga jobb, rygg, boende m.m. så har jag noll motivation till att träna med Tequila. Har bara henne att träna med dessutom eftersom Z börjat löpa, samtidigt som Belliz slutar och Tequila ska börja strax hon med, saknar mina pojkar!! Får inte bli för stillasittande så blir kanske en sväng till klubben imorgon, behöver skärpa till mig med lilla frökens träningar.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045044/images/2012/20121006_113014_508708d0ddf2b3543d001104_thumb.jpg
Hela gänget <3

Lydnadsfilm

Har glömt blogga om min och Martinis lydnadsdebut, orakr inte riktigt skriva om den och dessuton bråkar bloggen med mig så kan inte lägga in något klipp, får länka till filmen istället.

http://www.youtube.com/watch?v=5SnU2aWO1I8&list=UUygwxwzPvuy6FRIfgBHoKGQ&index=1&feature=plcp

Har haft svårt att hitta motivation till att skriva, kommer förhoppningsvis igång igen när jag får lite fart på mitt liv. Har 3 veckor kvar på mitt jobb innan jag slutar, har inte fixat något nytt än har fått ont i ryggen pga överbelastning av jobbet, får ångest över om jag vågar satsa på eget företag eller inte... Igår fick jag ångestattack typ 4 ggr på några timmar på morgonen, fattar inte att jag hamnat här :-( Önskar att jag vågade satsa på företaget, men får inget riktigt stöd från någon nära, vet inte om dom inte gillar idén eller bara inte vill ge mig onödiga förhoppningar.

Efterson jag mått så dåligt ett tag nu så ligger hundträningen ganska så mkt på hyllar ett tag, hade velat tävla Freestyle med alla mina 3 hundar på MyDog (om jag nu fattat rätt att det är Freestyle då) och träna upp Belliz och Z i drag men känner ingen motivation till det. Behöver att något går min väg så jag blir mer positiv igen.

En grymt positiv sak med idag vet jag iaf, 2 månader med underbaraste!<3 Johan är det bästa som hänt mig!

Lite gladare av att blogga, får göra det oftare :-), så ska plugga på lite mer om ekonomi, företagande m.m. nu :-)

Inte peppad alls..

Var på arbetsförmedlingen för första gången i mitt liv igår, skrev in mig och samlade info om att ev starta eget. Kan väl inte påstå att jag blev så mycket klokare av det mötet :-/
 
Igår morse vaknade jag men lite ont i ryggen, inte så fåraligt men efter jobbet gjorde det  riktigt ont, promenaden med hundarna efter jobbet var en riktig pers eftersom jag inte lyckas få Z att suta dra ordentligt. Kvällspromenaden fick Johan gå själv, kunde knappt ens ta mig upp ur soffan utan att få ont. Så varit hemma idag för skulle väl bli sängliggande annars, inte alls kul men vad gör man liksom.. Suttit hemma hela dagen, pysslat lite men mest bara degat vid datorn. Så känns rätt konstigt att tänka att imorgon är det agilitytävling, känner mig inte alls pepp på det! Ska tävla Tequila och Sprite både imorgon och på DM på söndag, bägge tävlingar i Tångahallen i Vårgårda så jag, Johan och hundarna sover hos mina föräldrar i helgen. Kommer bli mysigt och skönt att ha nära till tävlingen. Kan inte beskriva hur härligt det är att ha en hundkille till pojkvän! Han förstår mig när det gäller allt med hundarna, vardagen med hundarna fungerar så enkelt, vi har alltid någon att träna med, sällskap/stöd/peppning på tävling och det är så underbart att kunna åka på en tävling med sin pojkvän och inte vara orolig för att han inte kan klara sig på egen hand. Johan ville följa med nu i helgen, han ska inte vara med själv men däremot jobba en klass på Söndag, och det är så skönt att jag vet redan nu att jag kommer kunna fokusera på hundarna helt utan att han känner sig obekväm, vem vet, kanske är många han känner på plats.
 
Väntar på att Johan ska komma hem från jobbet, han jobbar rätt ofta över en stund, men borde komma när som helst. Dags att packa kanske? ;-) Hoppas verkligen ryggen håller i helgen, får låta bli att hjälpa till med banbyggnad kanske..

Träning i Örebro

Igår åkte jag och Johan till Ånnaboda i Örebro för en träningshelg med hundarna och ett gäng härliga tjejer, mest från Johans gamla klass från Forshaga. ´Kul e att det var här på Ånnaboda jag och Johan träffades första gången på ett SHUs riksläger för 5 år sedan.
Nästan alla är på någon lydnadslektion borta på träningsplanen nu men jag var bara tvungen att kolla på VM när mediumlaget körde, bästa grymma Linn Magnusson med Ella (min lagkompis från New Generation) nollade sitt första VM lopp, riktigt bra gjort tjejen!!
 
Jag hade tänkt träna en del freestyle med alla 3 hundarna (Martini, Sprite och Tequila) och ville ha musiken till så jag kan testa delar av programmet till musiken men kom på att jag såklart har fel dator med mig så har ingen musik på den... Försökte hitta att ladda ner istället men är för otecknisk. Får träna utan musik och kanske köra med musik i eftermiddag om Johan kan hjälpa mig ;-) Hm är redan 1 timme efter alla andra, dags att gå ut nu tror jag. :-)

RSS 2.0