Gravid i vecka 34 i hettan

Orkar inte med denna sommarvärmen! Jag sover som en stock på morgonen så de svala tidiga förmiddagarna försvinner alltid innan jag gått upp. Sen när jag, hundar och katter fått sin frukost är det redan stekande varmt ute och då orkar jag ingenting. Gömmer mig inomhus hela dagarna med fläktar, vatten och kyldukar för att orka med, det är jättetråkigt! Jag missar hela den fina sommaren och får verkligen ingenting gjort hemma trots att jag är hemma hela dagarna. Idag har jag lyckats tvinga mig att tvätta en maskin + hängt upp den ute samt diskat en omgång. Efter det var jag så trött att jag fick vila en stund. Hade tänkt röja här hemma i kaoset så att allt blir lite snyggare men orkar inte, kanske ikväll. Har dåligt samvete för hundarnas skull som knappt får göra något alls och för att Johan gör lika mycket som mig hemma trots att han har ett väldigt krävande jobb som tar slut på honom under veckorna.
 
Ska förhoppningsvis åka och valla med Meeko imorgon men ska bli lika varmt då så hoppas på ett jättetidigt eller sent pass.

Lite foton från bröllopet

Har ju glömt lägga upp bilder från mitt och Johans bröllop! Fy på mig! Vi hade en fantastisk dag och vi var båda så nöjda och lyckliga, vi har bara fått ett smakprov på bilder från fotografen men resten kommer väl så småningom. Älskar alla bilder!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hade behövt en kemiexamen nu

Efter att jag gjorde ett misslyckat försök till hemmagjort balsam så har jag börjat plugga på kemin bakom allt, och jösses vad mycket det är att läsa! Just nu läser jag om HLB värden och hur man ska räkna ut hur mycket emulsions medel man ska använda för att värdet ska stämma, både matte och kemi på samma gång, suck. Önskar jag hade pluggat kemi i gymnasiet, det hade nog varit en bra hjälp nu. Men jag tar ett steg i taget och sparar tabeller och viktig info i mina mappar så jag kan läsa det om och om igen. Till slut ska jag väl lära mig ;-)
 
Att göra egna emulsioner och annat är att likna med bakning, man måste ha rätt ingredienser, temperatur, vispteknik, propotioner m.m för att resultatet ska stämma, bara att med kosmetik är det mkt mer petnoga.

Gravid i sommarhettan

30 grader varmt ute och gravid i vecka 31, ingen bra kombo! Är trött som tusan, fötter och händer svullnar, fogarna gör mer ont än innan trots bälte och jag vill bara gömma mig i en sval vrå.. Var i Kalmar på Guldagility i 4 dagar och det gick helt ok, sprang bara 1 lopp/dag och tog en tupplur mitt på dagen men jag gick nog egentligen på ren vilja. Nu när jag är hemma igen och då funkar det inte med enbart vilja.

klädkombinationen är inte den vackraste direkt men det bjuder jag på :-)






RSS 2.0