Lite sen sist

Varit på långpromenad med grannen Johanna och hennes BC Bell, trevligt med sällskap och bra motivation till att gå långa bra promenader :-)
 
 
Jag och Johan har varit hos min farbror och lånat en spark och testat med hundarna, var ju livsfarligt! Gick inte att kontrollera eller bromsa så var jätteläskigt :-P Så när jag får möjlighet att köra många hundar så kommer det bli en stabilare spark med broms på! Har beslutat att Sprite ska bo kvar hos mina föräldrar, har varken råd, tid eller tillräckligt motivation för att hålla igång 3 hundar just nu så det blir bäst så för alla. Och eftersom jag då bara har Tequila kvar som är tränad i drag kan jag bara glömma alla idéer om att köra med spark eller släde just nu. Funderar istället på att börja kolla efter skidor så jag kan försöka (med betoning på försöka :-P) lära mig åka skidor och då köra med de hundar jag har i skidspår istället, om nu snön vill komma tillbaka. Har bara testat att åka skidor med hund en gång innan, gick ju sådär men jag hade jättekul så ska försöka lära mig.
 
Såhär intresserad var Z av att följa sheltiesarna :-P Dom fick kämpa lite med att få med henne framåt haha.
 
Jag fick bada Z innan stora Stockholm för Johan hann inte, han har aldeles för mycket att göra på jobbet så han jobbar nästan alltid över. Kan säga att hon inte var så värst glad på matte den dagen men hon blev fin iaf.
 
 
 
Det var kul att få se johan ställa hund, första gången jag träffade honom var på rikslägret 2007 och då höll han i junior handlings träning på en kväll, första minnet jag har av honom men inte sett han ställa fören nu. Vi hade en jättetrevlig helg med trevliga vänner och en del shopping. Såg många från Forshagaakademin som jag tyvärr missade att hälsa på, man ser många när man sitter på läktaren men ingen ser en där.
 
Är väldigt glad att min semesterersättning har kommit för Martini har fått någon inflamation vid bägge ögon och jag vet inte om jag inbillar mig men tror att han inte går helt rent längre, hoppas verkligen att jag har fel för annars är det troligen artros :-( min lille kille vill visst ruinera matte, men bara han mår bra så gör jag det med :-)
Och lite roligare saker, igår firade jag och Johan 4 månader tillsammans <3 Vi byggde pepparkakshus och hade mysig hemmakväll. Eftersom pepparkarshuset vi köpte gick sönder gjorde jag ett eget från scratch, jättekul!
 
 
Idag blir det att slå in julklappar och senare veterinär med Martini. Tänkte se om Tequila vill träna lite Freestyle också trots löp, hon behöver allt som kan förbättra självförtroendet.

Snö!

Mamma och pappa tog med min bobb till mig i söndags så nu när det äntligen är snö ute ska jag testa att köra med Sprite och Tequila :-D Tyvärr har jag inga selar till Z och Belliz än men när jag har dem så kommer det gå undan! Kanske ska improvisera ihop en egen sele till Z bara för att testa hur hon reagerar på att få dra, alltså inte långt sträcka bara så jag får se hur hon reagerar. Hoppas iaf att det finns snö i skogen, annars blir det lite jobbigt :-P
 
Har även börjat kolla lite på att hålla dragkurs i vinter, alltså måste jag sätta fart om jag ska hinna innan halva vintern gått. Lite bökigt att jag inte har eget företag, då hade det bara varit till att köra igång, men hoppas på att någon vill hyra in mig :-)
 

RSS 2.0